از منوی راه‌بری وارد تنظیمات شوید. سربرگ «احراز هویت» را انتخاب کنید. تنظیمات زیر را مشاهده می‌کنید.

الزامی بودن ورود

اگر این گزینه انتخاب شده باشد کاربر ناشناس نمی‌تواند هیچ صفحه‌ای از پی‌گیر را مشاهده کند. کاربران برای استفاده از برنامه باید ورود کنند. به صورت پیش فرض این گزینه غیرفعال است.

ورود خودکار

در صورت فعال کردن این گزینه کاربران می‌توانند از امکان ورود خودکار استفاده کنند.

ثبت نام خود

در این قسمت می‌تواند «ثبت نام خود» را برای کاربران فعال یا غیرفعال کنید.

  • غیرفعال:کاربران اجازه ثبت نام ندارند.
  • فعال‌سازی حساب با رایانامه : کاربران رایانامه‌ای حاوی یک اتصال برای فعال‌سازی حساب خود دریافت می‌کنند. کاربران باید یک آدرس رایانامه معتبر را وارد کنند.
  • فعال‌سازی دستی حساب(پیش‌فرض): حساب کاربران جدید پس از ایجاد منتظر تایید راهبر پی‌گیر برای فعال شدن خواهدبود. راهبر از طریق رایانامه از وجود یک حساب معلق آگاه می‌شود.
  • فعال‌سازی خودکار حساب: کاربر جدید بلافاصله بعد از ایجاد حساب می‌تواند وارد سیستم شود.

کاربران اجازهٔ حذف حساب کاربری خود را داشته باشند

این گزینه به کاربران اجازه می‌دهد که حساب کاربری خود را حذف کنند.

کم‌ترین اندازه گذرواژه

به راهبر این امکان را می‌دهد که حداقل طول گذرواژه را تعیین کند.

لزوم تغییر گذرواژه پس از

کاربر را موظف مینماید پس از زمان مشخص شده به صورت دوره ای رمز عبور خود را تغییر دهد.

بازیابی گذرواژه

اگر این گزینه فعال باشد امکان بازیابی گذرواژه وجود خواهد داشت.

بیشینه تعداد نشانی‌های رایانامه

کاربر میتواند به تعداد مشخص شده رایانامه به حساب کاربری خود متصل نماید و ایمیل پیش فرض جهت دریافت اعلامیه ها را مشخص کند.

انقضای نشست

  • بیشینهٔ عمر نشست: در این قسمت راهبر می‌تواند بیشینهٔ عمر نشست را تعیین کند.
  • مهلت عدم فعالیت نشست: در این قسمت راهبر می‌تواند تعیین کند که پس از چه زمانی از عدم فعالیت نشست منقضی می‌شود.

توجه ۱: تغییر این تنظیمات ممکن است نشست‌های فعلی (از جمه نشست شما) را منقضی کند.

توجه ۲: پی‌گیر از کوکی‌ها برای مدیریت نشست استفاده می‌کند. بنابراین برای جلوگیری از  دزدیده‌شدن کوکی‌ها و بازاستفاده از آن‌ها حتما بیشینهٔ عمر نشست را تعیین کنید.

مقادیر پیش‌فرض برای کاربران جدید

  • رایانامه من پنهان شود: کاربر میتواند رایانامه خود را از دید دیگر کاربران مخفی نماید.
  • محدوده زمانی: کاربر میتواند محدوده زمانی بر اساس موقعیت جغرافیایی خود را تعیین نماید.